geo_dagaloni_header

Aangenaam kennis te maken

Wie ben ik? Niet moeilijk te beantwoorden. Ik ben namelijk wie ik werkelijk ben. David is mij en ik ben mezelf oftewel, ik ben wie ik ben. Mijn naam is David en ik ben mij evenals mij ik ben, hoewel ik in januari geboren ben en niet in mij. Dat mij 17 jaar oud is betekent niet dat David jonger of ouder is. Nee we zijn gelijk. En dat is wat jij en ik ook zijn ten opzichte van de werkelijke ik. Want ik ben mezelf, wij, we, en ook David.

Nu dan, ik heet David gespeld met vijf letters keer twee plus zes min drie plus één, dan kom je uit op een cijfer waarvan de eerste letter hetzelfde is als het mediaan van mijn naam en de derde letter van mijn leeftijd.

Maar de vraag 'wie ben ik?' heb ik voor mij, we, David en mezelf toch duidelijk uitgelegd. Nu dan zijn er drie personen. De eerste heet David, de tweede ook en de derde ook. Nu David, ook en ook - afgezien van het feit dat er eigenlijk een naam mist na het woord 'ook' en de drie personen David heten - op weg waren naar school met een camera op zak, hadden toch David, ook en ook allemaal een camera om hun nek terwijl er maar één camera was. En niemand leende het koord van de ander en ze bleven de camera allemaal om hun nek houden tot ze bij school aankwamen.